DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

voedingsdeskundige

 

De Eekhoorn is een initiatief van Jan Schoeman en richt zich op de begeleiding van sporters, artiesten maar ook op mensen die door de reguliere geneeskunst niet geholpen kunnen worden. Door het geven van adviezen op het gebied van voeding en vitaliteit. Hij adviseert hen voedingssupplementen van topkwaliteit ter verbetering van de gezondheid en prestaties.

Verder geeft hij niet alleen individuele therapie, maar op verzoek ook therapie aan kleine groepen. Hij verzorgt cursussen en lezingen, onder meer over 'voeding en manipulatie', zelfhypnose als hulpmiddel bij lichamelijke en psychische klachten'. Hij onderscheidt zich van anderen doordat hij voornamelijk met biologische producten werkt.

Wie is Jan Schoeman
Jan Schoeman was jarenlang een fervent sporter. Vanuit zijn brede belangstelling en de drang om zich continu te blijven verbeteren heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van bedrijfseconomie, boeddhistische filosofie en psychologie, toegepaste psychologie, toegepaste oosterse gezondheidsfilosofie, Chinese vijf-elementenleer, kinesiologie, aromatherapie, looptraining en orthomoleculaire voedingsleer.

Binnen de orthomoleculaire voedingsleer heeft hij zich gespecialiseerd in de begeleiding van sporters.
Interview met Jan Schoeman bekijken.

Consult uitsluitend volgens afspraak
Consult € 35,- dit is inclusief compleet dieet advies en duurt ongeveer één uur.
Praktijk open op: Maandag, Dinsdag,

Jan Schoeman Voedingsdeskundige
Hoofdweg 54 (praktijk)
6744 WL Ederveen

Mob: 06 - 53554469
E-mail: voedingsdeskundige@de-eekhoorn.com  

Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het