DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

assortiment

De producten die wij verkopen verdelen wij onder in drie categorieën, dat zijn:

  • Pinda's en Noten
  • Gedroogde Zuidvruchten
  • Japanse zoutjes
  • Andere producten.

 

Pinda's en Noten
Al onze pinda's en noten worden "rauw" aangeleverd, dit omdat wij zelf branden en mixen maken. Als de klant dus zelf gaat bakken dan kan deze bij ons terecht voor rauwe noten en pitten zoals bijvoorbeeld Hazelnoten en Pijnboompitten, verder hebben wij diverse noten en mixen voor op tafel en door het eten.

     

Gedroogde Zuidvruchten
Wij hebben een ruim aanbod op het gebied van gedroogd fruit zowel gemengd( Tutti Frutti ) als los. Zuidvruchten en dan vooral abrikozen en pruimen staan erom bekend het menselijk lichaam een handje te helpen, heeft u een te hoge bloeddruk dan raden wij u aan om 's morgens op de nuchtere maag twee abrikozen te eten die u de avond ervoor in een bakje water in de week hebt gezet, waarna u het water opdrinkt, na verloop van tijd zal uw bloeddruk op pijl komen en stabiliseren. Buiten het heilzame effect kunnen we u natuurlijk ook gewoon aan raden gedroogd fruit te serveren in combinatie met een stukje wild of als toetje, wilt u hier meer over weten kom dan langs op de markt.

Japanse zoutjes
Naast de pinda's, noten en zuidvruchten hebben wij een zeer uitgebreid assortiment Japanse (rijst) zoutjes. Geen smaak is hetzelfde en wij geven u daarom graag advies op maat. Een aantal van deze producten kunt u overigens ook gebruiken binnen een gluten-vrij dieet, en omdat rijstzoutjes droog gebakken worden bevatten ze ook slechts 1 à 2% vet een verantwoorde snack dus!

     

Honing
Lekker voor in de thee, door het eten of op brood. Van een heldere Acacia tot een donkere Boekweit honing, bij ons vind u ook hierin een ruime sortering waaronder ook stuifmeelkorrels. Naast bovenstaand assortiment verkopen wij ook andere producten zoals nougat, hazelnootpasta, amandelspijs, marsepein, gezouten zonnebloempitten en doosjes kinderrozijnen.

Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het